Atatürk İlkokulu
Saray Mahallesi,Akkavak Caddesi,No2 Gülnar/MERSİN

VİZYON

Öğrencilerimizi; aklın ve bilimin aydınlığında çağdaş, demokratik ve laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti yasalarına saygılı, sorumluluğunu bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak hazırlamaktır. Öğrenmenin temel bir ihtiyaç olduğunu kabul ediyoruz. Veli ve öğrencilerimizin en iyi okulun kendilerine en yakın olan okul olduğuna inanarak okullarına sahip çıkmalarını istiyoruz.

MİSYON

Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, hoşgörülü, paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, mutlu, okuduğu okula bağlı, laik gençler yetiştirmektir

Normal Öğretim

Kaloriferli

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Gülnar ilçe merkezinde yer almaktadır.İlçemizin Mersin merkez uzaklığı 145 kilometredir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Gülnar ilçemiz Mersin´e 145 km uzaklıkta Torosların üzerinde,denizden 900 m yükseklikte bir ilçedir.Yaklaşık 10.000 nüfusa sahip olan ilçenin geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.